Tratamentul Dermapen – alegerea inteligenta pentru reintinerirea pielii si tratarea petelor

Ce este DermaPen?

Dermapen este un dispozitiv medical format din doua parti: o piesa electrica de mana, conectata la o sursa de energie si un dispozitiv de unica folosinta format din 12 microace dispuse in forma de cerc. Cand dispozitivul este conectat la sursa de energie, aceste ace oscileaza foarte rapid si patrund in piele la o adancime care poate fi presetata in functie de scopul urmarit si zona care trebuie tratata, cu o viteza care, de asemenea, poate fi presetata. Este o procedura medicala minim invazivasigura si eficienta, cu impact minim asupra epidermului, ceea ce reduce disconfortul pe durata tratamentului.

Dermapen este solutia cea mai avansata, eficienta si sigura pentru rejuvenarea pielii, cicatrici de acnee, pete solare, post-operatorii, sau despre imbunatatirea calitatii pielii cum ar fi ridurile, porii dilatati si chiar vergeturile.

dermapen

Cum actioneaza?

Principiul terapeutic al terapiei de inductie a colagenului este de a crea microtraume controlate la nivelul straturilor pielii, stimuland organismul sa produca straturi noi de fibre de elastina si colagen (neo-colageneza), capilare noi de sange (neo-angiogeneza).

Tehnologia Dermapen folosește ace multiple care penetrează pielea prin acțiunea unei vibrații automate. Vibratiile ajuta la pacalirea senzatiei dureroase, intrucat cele doua impulsuri actionate simultan induc in eroare creierul, care nu apuca sa proceseze ambele informatii, iar durerea devine foarte usor de suportat. Prin mișcarea dispozitivului pe suprafața pielii sunt create numeroase microcanalicule deosebit de fine în piele, astfel fiind stimulata producerea de neocolagen.

Avantajele tratamentului DermaPen!

  1. Avantajul DermaPen fata de alte dispozitive cu role si ace, consta in posibilitatea reglarii vitezei si adancimii, la care sunt introduse acele, de la 0,5 mm pana la 2,5 mm și efectueaza pana la 1000 de microintepaturi/secunda.
  1. Unul dintre avantajele majore ale tratamentului Dermapen este ca permite combinarea terapiei prin microace cu mezoterapia, facilitand patrunderea unor cocktail-uri de substanțe nutritive in zona țintita sau stimularea regenerarii tisulare cu plasma proprie activa.
  1. Economisesti bani! Dupa efectuarea schemei de tratament, nu mai este necesara prezenta lunara in cabinetul cosmetic. Merita investitia!

Pasii tratamentului:

  • Pregatirea pre-tratament Dermapen

Evaluarea faciala gratuita este indispensabila, identificarea cerințelor si nevoilor acestuia, si stabilirea unui plan terapeutic individualizat, care poate implica combinarea unor proceduri estetice, cu scopul maximizarii rezultatelor. Pregatirea tenului pentru tratamentul Dermapen implica utilizarea unor produse profesionale indicate de specialistul Cellulem Block.

  • Etapele tratamentului Dermapen

Dupa ce tenul este foarte bine curatat, se stabileste de catre specialist intensitatea de lucru. Se efectueaza anumite miscari specifice, iar in functie de grosimea pielii si zona de lucru se modifica intensitatea in functie de pragul de sensibilitate al clientului.

  • Ingrijirea post-tratament Dermapen

Imediat dupa finalizarea sedintei, pielea poate fi usor roșietica 12-48 ore, insa majoritatea clientilor isi pot relua activitatea in aceeași zi. Pentru cele mai bune rezultate este important ca pielea sa fie hidratata și protejata de soare.

img_17675

Cu tratamentul DermaPen nu exista sanse de infectie, intrucat acele sunt sterile si de unica folosinta si nu exista nici efecte secundare.

 

Recomandarile specialiștilor Cellulem Block

Rezultatele se vad dupa primul tratament, dar dupa 4-6 sedințe efectuate la 2-3 sau 4 saptamani distanța efectele tratamentului vor fi mai accentuate și mai durabile. Pielea va continua sa iși imbunatațeasca aspectul timp de 6-12 luni dupa incheierea terapiei. Se vor repeta ședințe de intretinere o data la 6 luni sau la un an pentru a se mentine efectele asupra pielii.

Dupa tratament, recomandam folosirea cremelor de protecție solara pe timpul zilei si evitarea expunerii la soare 48 ore dupa procedura, fara sauna, bai fierbinti, antrenamente solicitante timp de 24 ore de la procedura.

NU se recomanda urmarea tratamentului in caz de:

Dereglari de coagulare a sangelui;

Reactii alergice la seria de preparate anticuagulante;

Boli de piele (cancer de piele, psihoriazul si neurodermite);

Sarcina, perioada alaptarii;

Acnee pustulara in stare activa;

Intervenții chirugicale la nivelul feței;

Tratamente anterioare cu acid hialuronic, botox, etc

Tratament antiacneic – Itozek, Roacutanne , Tetrarysal.

 

Iti doresti sa afli mai multe? Poti oricand sa apelezi la un specialist Cellulem Block intr-unul din centrele noastre sau poti lasa un comentariu mai jos si noi iti vom raspunde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

19 + five =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>