Epilarea definitiva, o solutie eficienta pentru barbati

Daca ti-ai dorit dintotdeauna sa scapi de lama de ras, pe care trebuie sa o utilizezi constant, de ceara dureroasa sau de cremele depilatoare cu un miros nu tocmai placut, atunci epilarea definitiva este solutia cea mai eficienta pentru indepartarea parului nedorit, mai ales pentru barbati. Aceasta procedura functioneaza la fel de bine si pentru femei, dar si pentru barbati.

epilare barbati

Din punct de vedere estetic, epilarea definitiva este un must, mai ales astazi, cand aspectul fizic este important si ne ofera increderea necesara pentru realizarea obiectivelor pe care ni le-am propus.

Epilarea definitiva poate fi facuta prin doua proceduri: lumina intens pulsata (IPL) si laser, ambele fiind realizate in centrele de infrumusetare Cellulem Block. Foarte important, este faptul ca inainte de inceperea tratamentului de epilare definitiva, specialistii Cellulem Block efectueaza un test GRATUIT de sensibilitate pentru mai multa siguranta.

Epilare definitiva IPL

Aceasta procedura se recomanda si in cazul firului de par subtire si mai deschis la culoare. Fototipul ideal pentru IPL este pielea alba si firul negru, fiind necesare numai 7 sedinte pentru curatarea zonei de tratat.  Lumina intens pulsata nu se poate aplica pe pielea bronzata si nu te poti expune la soare timp de trei saptamani inainte si dupa tratament.  Astfel, unda de lumina dispersata va fi absorbita si de tesutul invecinat daca acesta contine pigment. Cea mai buna perioada pentru inceperea tratamentului IPL este in sezonul racoros cand poti evita cu usurinta expunerea la soare.

Epilarea definitiva cu laser 

Acest tip de epilare definitiva este recomndata pentru tipul de par inchis la culoare si gros si necesita un numar mai mic de sedinte. Epilarea cu laser se poate aplica pe pielea bronzata si te poti expune la soare la doar trei zile dupa efectuarea tratamentului.

Lumina emisa de aparat actioneaza prin distrugerea radacinii firului de par. Aceasta este absorbita de melanina (pigmentul) firului de par, este transformata in caldura si condusa pana la radacina unde distruge celulele germinativeInceperea tratamentului LASER este recomandata oricand, chiar si in sezonul calduros, deoarece este o procedura sigura, iar riscurile de ardere sau hiperpigmentare sunt minime. Epilarea cu Laser este cea mai utilizata de catre barbati datorita firului de par foarte gros al acestora si necesita 5 sedinte pe o zona. Cele mai cerute zone pentru tratat sunt piept, umeri, spate, ceafa, axile.

Avantajele epilarii definitive

Cu ajutorul acestei proceduri se pot epila toate zonele corpului, inclusiv cele sensibile, iar pielea ramane foarte fina. Tratamentul nu este unul dureros, se simte doar o piscatura suportabila si o senzatie de caldura, iar cel mai important este faptul ca iti poti relua activitatea obisnuita imediat.

Epilarea definitiva este o procedura rapida si foarte sigura, iar specialistii Cellulem Block utilizeaza aparatura de ultima generatie, special creata pentru a indeparta firul de par.

Mai mult decat atat, 15-20% din parul de pe zona tratata dispare dupa fiecare sedinta, iar la finalul tratamentului un procent de 80-90% din fierele de par sunt distruse definitiv.

Tagged: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

five × two =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>