Exercitii pentru eliminarea celulitei

Pentru a scapa de celulita suparatoare trebuie sa tii cont de mai multi factori. Combina Tratamentele CB pentru eliminarea celulitei si cremele pentru redarea fermitatii Vagheggi cu urmatoarele exercitii. Vei obtine o piele neteda si ferma.

Pentru picioare…acum ca a venit vremea buna lasa masina in parcare si mergi la serviciu pe jos. Fa plimbari lungi, de cel putin jumatate de ora. Practica tenis, aerobic, footing sau daca preferi exercitiul acasa, aseaza-te pe spate si ridica picioarele drept de cel putin 25 de ori. Muschii picioarelor se vor intari si pielea va deveni mai neteda.

Pentru abdomen…du-te la inot. Este un sport care misca majoritatea muschilor corpului, in special inotul pe spate sau fluture. Daca preferi sportul acasa, fa abdomene si contractii.

Pentru posterior…daca vrei un posterior ferm si fara gropite, uita de lift si urca pe scari. Cand esti asezata sau in picioare contracta si relaxeaza fesele. Fa bicicleta, aerobic sau step.

Mai ai vreo indoiala? Ai reusit sa elimini celulita?

Povesteste-ne, vrem sa auzim povestea ta!

Tagged:

One thought on “Exercitii pentru eliminarea celulitei

  1. […] Despre sport si beneficiile sale nu vom inceta sa vorbim niciodata. Daca va amintiti, in lunile trecute va vorbeam despre o serie de exercitii specifice pe care le puteti efectua pentru a elimina celulita eficient. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

18 − 2 =

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>